Tukea lihassairaille ihmisille

Lihastautiliitto on valtakunnallinen vammaisjärjestö, jonka päämääränä on tukea lihassairaiden ihmisten oikeutta tasa-arvoiseen, monimuotoiseen ja hyvään elämään. Sen tärkeimpiä palvelumuotoja ovat oikeuksien valvonta, sopeutumisvalmennus sekä tiedottaminen.

Tule mukaan vaikuttamaan!

Vinkkaa meille, mitä tietoa haluaisit omasta lihassairaudestasi! Tai kysy lihastautien tutkimukseen ja kehittyviin hoitoihin liittyen - mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä tutkimuksessa ja kehittyvissä hoidoissa? Vai haluatko kertoa omasta sairaudestasi muille? Ottamalla yhteyttä voit jakaa omat vinkkisi ja kokemuksesi. Vastaanottajasta vaikuttajaksi –hankkeen lomakkeella lähetetty tieto ohjautuu hankkeen työntekijälle. Hankkeessa kehitetään potilasvaikuttamisen mallia, jonka tarkoituksena on edistää tiedon saantia ja jakamista.

Lue lisää ja kerro tarpeesi Vastaanottajasta vaikuttajaksi –lomakkeella!

Tue toimintaa

Lihastautiliiton toimintaa voit tukea yksityishenkilönä tai yrityksenä esimerkiksi erilaisten lahjoitusten tai tuki- ja asiantuntijajäsenyyden kautta.

Koronavirukselta suojautuminen on edelleen tärkeää

Koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten päätavoitteena on suojata riskiryhmiä. Vastuu epidemian leviämisen ehkäisemisestä koskee kaikkia.