Kurssit
Kurssiaika: 6.7. – 10.7.2021
Hakuaika päättyy: 07/05/2021
Paikka: Hotelli Peurunka, Laukaa

Lasten leirien ohjelma sisältää monipuolista toimintaa sisällä ja ulkona, elämyksiä ja yllätyksiä, kavereita ja vertaistukea. Leirin ohjelma luo valmiuksia toimimiseen ryhmän jäsenenä ja tukee osaltaan lapsen itsenäistymiskehitystä.

Leirejä ohjaavat Lihastautiliiton kouluttamat lastenohjaajat yhdessä leirijohtajan kanssa. Iloisen ja huolettoman leiriviikon aikana jokainen lapsi saa ohjaajilta huomiota ja läsnäoloa: ohjaajat ovat leirillä lapsia varten.

Lihastautiliiton molemmat lasten kesäleirit järjestetään samassa paikassa samaan aikaan, mutta ne toimivat kuitenkin omina kokonaisuuksinaan.

 

Kenelle?
Leiri on tarkoitettu 8 – 12 -vuotiaille lihastautia sairastaville lapsille, jotka haluavat kesäleirille saamaan uusia kokemuksia ja kavereita. Leirin tavoitteena on vahvistaa itseluottamusta ja mahdollistaa onnistumisen kokemuksia yhdessä muiden osallistujien kanssa.


Mitä leirillä tehdään?
Leiripäivät ovat täynnä touhua, lapsille mielekästä ja mukavaa tekemistä sisällä ja ulkona. Leirillä toimii ympärivuorokautinen avustuspalvelu ja se järjestetään esteettömässä ympäristössä.

Leirille valitaan 8 lasta.