Kurssit
Kurssiaika: 13.-17.10.2020
Hakuaika päättyy: 13/08/2020
Paikka: Pajulahden urheiluopisto

Lasten leirien ohjelma sisältää monipuolista toimintaa sisällä ja ulkona, elämyksiä ja yllätyksiä, kavereita ja vertaistukea. Leirin ohjelma luo valmiuksia toimimiseen ryhmässä ryhmän jäsenenä ja tukee osaltaan lapsen itsenäistymiskehitystä.

Leirejä ohjaavat Lihastautiliiton kouluttamat lastenohjaajat yhdessä leirivastaavan kanssa. Iloisen ja huolettoman leiriviikon aikana jokainen lapsi saa ohjaajilta huomiota ja läsnäoloa: ohjaajat ovat leirillä lapsia varten.

Lihastautiliiton molemmat lasten kesäleirit järjestetään samassa paikassa samaan aikaan, mutta ne toimivat kuitenkin omina kokonaisuuksinaan. Leiriläiset voidaan tarvittaessa jakaa lasten ja nuorten ryhmiin iän perusteella ja toteuttaa ikätason mukaista ohjelmaa heille.

Leirit järjestetään esteettömässä ympäristössä. Avustuspalvelu on ympärivuorokautinen kesäleiri 1:llä. Leirihakemuksen liitteenä ei tarvita lääkärinlausuntoa. Matkat maksaa perhe itse.

 

Kenelle?
Leiri on tarkoitettu 8 – 12 -vuotiaille lihastautia sairastaville lapsille, jotka haluavat kesäleirille saamaan uusia kokemuksia ja kavereita. Leirillä toimii ympärivuorokautinen avustuspalvelu ja se järjestetään esteettömässä ympäristössä.


Mitä leirillä tehdään?
Leiripäivät ovat täynnä touhua, lapsille mielekästä tekemistä sisällä ja ulkona. Uidaan, pelaillaan, syödään, nukutaan ja tehdään kaikkea mukavaa yhdessä.


”Lapset saivat uusia ainutlaatuisia kokemuksia ja elämyksiä. Kokemusta avustustilanteista uusien ihmisten kanssa, oppimista opastamaan.”