Kurssit
Kurssiaika: 6.7. – 10.7.2021
Hakuaika päättyy: 07/05/2021
Paikka: Hotelli Peurunka, Laukaa

Lasten leirien ohjelma sisältää monipuolista toimintaa sisällä ja ulkona, elämyksiä ja yllätyksiä, kavereita ja vertaistukea. Leirin ohjelma luo valmiuksia toimimiseen ryhmän jäsenenä ja tukee osaltaan lapsen itsenäistymiskehitystä.

Leirejä ohjaavat Lihastautiliiton kouluttamat lastenohjaajat yhdessä leirijohtajan kanssa. Iloisen ja huolettoman leiriviikon aikana jokainen lapsi saa ohjaajilta huomiota ja läsnäoloa: ohjaajat ovat leirillä lapsia varten.

Lihastautiliiton molemmat lasten kesäleirit järjestetään samassa paikassa samaan aikaan, mutta ne toimivat kuitenkin omina kokonaisuuksinaan.

 

Kenelle?
Leiri on tarkoitettu 8 – 17-vuotiaille lapsille, joiden perheenjäsenellä on lihassairaus.  Leirin tavoitteena on vahvistaa itseluottamusta ja mahdollistaa onnistumisen kokemuksia yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Mitä leirillä tehdään?
Leiripäivät täyttyvät monipuolisesta yhdessä toimisesta ja tekemisestä. Lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus osallistua viikon suunnitteluun.  Leiriläiset voidaan tarvittaessa jakaa lasten ja nuorten ryhmiin iän perusteella ja toteuttaa ikätason mukaista ohjelmaa heille.

Leirille valitaan 8 lasta.