Tapahtumat Ajankohta: 27.04.2023
Paikka: Etätapahtuma

Webinaarin teemana on oppilaan ja lastenneurologin näkökulmia sujuvaan koulupolkuun. Webinaarin sisältönä ovat harvinaiset lihastaudit, monialaisen yhteistyön tarve sekä osallisuuden näkökulma.

Luennoitsija: Tiina Remes, lastenneurologi, HUS.

Kokemuspuheenvuorot: Emil ja Anne Mäkelä

Kohderyhmä: Lihastautia sairastavat oppilaat ja heidän perheensä, opetusalan ammattihenkilöstö, oppilashuolto ja muut sote-alan ammattilaiset

Ilmoittautuminen ma 24.4. mennessä: https://www.lyyti.in/Oppilas_on_asiantuntija_0825


 

Lihastautiliitto tarjoaa vuonna 2023 neljä jaksoa käsittävän webinaarisarjan, jossa jaetaan tietoutta lihastaudeista kaikille ikäryhmille elinkaariajattelu huomioiden. Webinaarit tarjoavat tietoa eri näkökulmista lihastautia sairastavien lisäksi myös ammattihenkilöstölle sekä läheisille. Webinaarien aiheina ovat ikääntyminen, koulunkäynti, kuntoutus ja parisuhde.

Webinaarit toteutetaan ainoastaan verkon välityksellä. Jokaiseen webinaariin tulee ilmoittautua oman ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautumisen jälkeen ilmoittautujan sähköpostiin tulee vahvistusviesti. Tarkemmat osallistumistiedot ja -linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille 1-2 pv ennen webinaaria.

Webinaarin aikana voi esittää webinaarin sisältöön liittyviä kysymyksiä chatissa. Kysymyksiin vastataan mahdollisuuksien mukaan webinaarin päätteeksi.