Lihastautiliitto kerää kokemuksia lihastautia sairastavien sosiaali- ja terveyspalveluiden toimivuudesta

15.02.2018

Sosiaali- ja terveydenhuollon rakenteen ja palvelujen uudistuksen tavoitteena on kaventaa ihmisten hyvinvointi- ja terveyseroja, parantaa palvelujen yhdenvertaisuutta ja saatavuutta sekä hillitä kustannuksia.

Lihastautiliitto kerää lihastautia sairastavien kokemuksia heidän käyttämistään sosiaali- ja terveyspalveluista, jotta lihastautia sairastavien todelliset tarpeet saataisiin tuotua paremmin esiin sote-uudistusta ajatellen. Kertomalla kokemuksesi meille, pystymme laaja-alaisemmin tuomaan lihastautia sairastavien kokemuksia uudistuksen työstämiseen.

Kysely on tarkoitettu vain lihastautia sairastaville.

Vastaamaan pääset tästä.