Eija Eloranta aloittaa elokuussa järjestöpäällikkönä

20.06.2018

Lihastautiliiton järjestöpäälliköksi on valittu Eija Eloranta. Hän aloittaa työssään elokuussa liiton keskustoimistolla Turussa.

Eija on aiemmin toiminut Lyhytkasvuiset ry:n järjestösihteerinä ja työkokemusta  löytyy myös kansainvälisten ja maakunnallisten järjestöjen, yliopiston ja kaupunkien palveluksesta.

Eija odottaa jo syksyä ja tutustumista liiton jäsenyhdistyksiin ja tarttumista järjestöpäällikön toimeen:
”Teen parhaani, että olen jatkossa paras mahdollinen työpari toiminnanjohtajalle ja tuki järjestön työntekijöille ja jäsenyhdistyksille. Ennen kaikkea haluan tietysti olla kehittämässä Lihastautiliiton toimintaa jäsenistön parhaaksi.”