Kesäaika Lihastautiliitossa

21.06.2018

Lihastautiliiton keskustoimiston ja aluetoimistojen lomat on tänäkin kesänä keskitetty pääsääntöisesti heinäkuuhun.

Lihastautiliiton fysioterapia toimii läpi kesän normaalia kevyemmällä miehityksellä ja kurssipuolella tehdään heinäkuu töitä kesän kurssien parissa. Kurssipuolen työntekijät ovat heinäkuussakin tavoitettavissa, mutta kiireisen kurssityön takia ei-kiireelliset yhteydenotot toivotaan tehtävän sähköpostilla. Myös liiton puhelinlääkärineuvonta ja diagnoosineuvonta lomailevat heinäkuussa.

Lihastautiliitto toivottaa kaikille jäsenilleen ja jäsenyhdistyksilleen oikein rentouttavaa ja nautinnollista kesää sekä aurinkoisia kelejä!