Vastaa Lihastautiliiton verkkosivustokyselyyn!

02.07.2018

Lihastautiliiton verkkosivustoa ollaan uudistamassa. Uudistuksen toteuttaa turkulainen Poutapilvi Web Design Oy ja sivuston suunnittelu aloitetaan elokuussa kesälomien jälkeen.

Kesän aikana kartoitamme sivuston käyttäjien tarpeita verkkokyselyllä, johon toivotaan runsaasti vastauksia! Osa kyselyn kysymyksistä koskee nykyistä verkkosivustoa, jotta saamme selville mikä niissä on toiminut, ja mitä jatkossa kannattaa erityisesti kehittää.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä, ja vastausaikaa on elokuun puoliväliin saakka.

Lihastautiliitto ry järjestää 9.-11.9.2018 omakustanteisen virkistysmatkan Valamon Luostariin. Matka on tarkoitettu yli 60-vuotiaille lihastautia sairastavil