Palvelupolkumalli.fi -portaalista tietoa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten perheille

04.10.2018

Palvelupolkumalli.fi-portaali tarjoaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten perheille sekä heidän kanssaan työskenteleville ammattihenkilöille tietoa ja vinkkejä arkeen, liikkumiseen sekä vertaisuuteen. Se sisältää ajantasaista tietoa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten arkeen liittyen. Lisätietoa asioista voit saada ottamalla yhteyttä portaalin Kysy meiltä -osion kautta.

Portaali on rakennettu monen järjestön ja toimijan yhteistyönä, Lihastautiliitosta työhön on osallistunut liiton valtakunnallisesta lapsiperhetoiminnasta vastaava järjestösuunnittelija Paula Sorjonen.

Tutustu portaaliin: www.palvelupolkumalli.fi