Lihastautiliitto hakee fysioterapeuttia tuntityöntekijäksi sekä loma-aikojen sijaisuuksiin Turun keskustoimistolla toimivaan fysioterapiayksiköön.

Fysioterapiaa toteutetaan vastaanotolla, kotikäynteinä ja allasterapiana. Asiakaskunta koostuu pääosin lihastautia sairastavista asiakkaista.

Eduksi katsotaan kokemus lihastautia sairastavien fysioterapiasta ja kokemus hengitysfysioterapiasta. Oman auton käyttö on suositeltavaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön, jossa on mahdollista vaikuttaa myös työn toteuttamisajankohtaan – mukavia työkavereita unohtamatta!

Tehtävä edellyttää:

• Fysioterapeutin tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä
  • Hyvää suomen kielen taitoa

Työsuhdetiedot:

• Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan
  • Vaihtelevan työajan sopimus 0-30h/vko
  • Palkkaus Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukainen.
  • Työpaikka sijaitsee Turussa

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätietoja työstä antaa toiminnanjohtaja Sari Kuosmanen: 044 064 9494 tai sari.kuosmanen@lihastautiliitto.fi.

Vapaamuotoiset hakemukset mahdollisine suosittelijoineen sekä erillinen CV tulee lähettää sähköisessä muodossa 7.4.2024 mennessä osoitteeseen rekry@lihastautiliitto.fi.