Voit kuunnella podcastia mm. seuraavissa palveluissa: Spotify, Google Podcasts ja Apple Podcasts.

Kaikki kentille ja saleihin! -podcast on yhdenvertaisen koululiikunnan äänitorvi. Tässä Lihastautiliiton podcastissa Liisa-Maija Verainen ja Elina Mäkikunnas tempaisevat kaikki mukaan koululiikunnan pyörteisiin!

Elina Mäkikunnas on koulutukseltaan opettaja. Hän on Vantaalla luokanopettaja, ranskan ja ruotsin kielenopettaja ja hänellä itsellään on lihassairaus SMA2. Elinalla on omakohtaista kokemusta koululiikuntaan osallistumisesta sähköpyörätuolin käyttäjänä muiden mukana. Luokanopettajaopinnoissa hän on saanut pätevyyden opettaa liikuntaa. Tämä voi kuulostaa erikoiselta tulokulmalta asiaan, sillä hän ei ole pystynyt hyppimään, juoksemaan tai kävelemään.

Liisa-Maija Verainen työskentelee Lihastautiliitossa lihastautia sairastavien lasten koulunkäyntiin liittyvien asioissa. Yksi näistä on yhdenvertaisen koululiikunnan edistäminen. Liisa-Maijaa koskettaa, jos nuori tuo esiin, että hän ei halua mennä koululiikuntatunnille. Koululiikunta on kaikille tärkeää ja se luo kipinää tulevaisuuden liikunnan harrastamiseen, joka on kaikille hyväksi.

Elina ja Liisa-Maija toivovat, että podcastin löytävät erityisesti koululiikunnan parissa työskentelevät, koulunkäynnin ohjaajat ja perheet. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuulolle ja antamaan palautetta podcastin kehittämiseksi.

Podcastin musiikin on säveltänyt Joosa Kurvinen. Äänityksestä sekä editoinnista vastaa Äänitarinankertoja Tuomo.

>> Hae Ajankohtaisista Kaikki kentille ja saleihin -podcastiin liittyvät julkaisut

Kuuntele podcast-sovelluksella

Voit kuunnella podcastin myös seuraavissa palveluissa: