Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa www.lihastautiliitto.fi. Seloste on laadittu 9.12.2020 ja päivitetty 3.12.2021. Selostetta varten sivuston esteettömyyttä on arvioitu itse sekä sivuston teknisen toimittajan arvioinnin kautta.

Verkkosivusto www.lihastautiliitto.fi on julkaistu 28.2.2019. Sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Lihastautiliiton sivusto täyttää pääosin WCAG 2.1 -standardin kriteerit A- ja AA-tasoilla. Puutteita sisällössä standardien osalta on mm. kuvien tekstivastineissa ja osassa pdf-julkaisuja ja lomakkeita. Myös osa sivuston linkeistä saattaa johtaa sivustoille, joiden saavutettavuudessa saattaa olla puutteita.

Korjaamme tunnistettuja puutteita ja pyrimme kehittämään sivustoa mm. sisäisen arvioinnin ja palautteen kautta.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, toivomme, että laitat siitä ensin tietoa sivuston ylläpitäjälle: susanna.hakuni@lihastautiliitto.fi. Vastaamme 14 päivän kuluessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit ilmoittaa havaintosi Etelä-Suomen aluehallintoviraston Saavutettavuuden valvonnan yksikköön: saavutettavuus(at)avi.fi tai vaihteen puhelinnumero 0295 016 000. Lisätietoja asiasta löytyy osoitteesta www.saavutettavuusvaatimukset.fi.