Tapahtumat Ajankohta: 02.02.2021
Paikka: Verkkototeutus Teams-ympäristössä, voit tulla tilaisuuteen myös paikan päälle kokoustila Resiinaan (Kansankatu 53, OULU).

 

Lihastautiliitto järjestää Lihastautia sairastava lapsi koulussa -verkkotilaisuuden Teams-yhteyden kautta tiistaina 2.2. klo 17.30-19.00, voit tulla tilaisuuteen myös paikan päälle kokoustila Resiinaan (Kansankatu 53, OULU).
 
Tervetuloa mukaan kuulemaan ja jakamaan hyväksi koettuja vinkkejä ja kokemuksia lihastautia sairastavien lasten koulunkäyntiin ja opiskeluun liittyen. Omista koulukokemuksistaan kertomassa hallintotieteiden opiskelija ja bloggari Selinä Nera sekä Oulun Invalidien yhdistyksen toiminnanjohtaja Anni Mannelin, Lihastautiliitosta mukana urasuunnittelija Liisa-Maija Verainen sekä järjestösuunnittelija Raija Similä.
Tilaisuuteen toivotaan mukaan myös koulujen edustajia – kutsu siis lapsesi opettajia ja koulunkäynnin ohjaajia mukaan tilaisuuteen!
 
Lisätietoja ja ilmoittautumiset 28.1. mennessä: www.lyyti.in/LIHASTAUTIA_SAIRASTAVA_LAPSI_KOULUSSA_keskustelutilaisuus_3068