Jos olet jo Lihastautiliiton jäsenyhdistyksen jäsen, pääset kirjautumaan omille sivuillesi tästä:

Kun kirjaudut verkossa oleville jäsensivuille, tarvitset oman sähköpostiosoitteesi, jonka olet ilmoittanut jäsenhakemuksen yhteydessä tai päivittänyt jäsenrekisteriin. Salasanan kirjautumista varten saa valitsemalla ensimmäisellä kirjautumiskerralla vaihtoehdon ”Tilaa uusi salasana”. Jotta tunnistautuminen on mahdollista, salasanan vaihtamiseen tarvittava tunnistuskoodi toimitetaan jäsenen henkilökohtaiseen sähköpostiin. Siksi esimerkiksi perheessä ei kahdella jäsenellä voi olla käytössään samaa sähköpostiosoitetta.

Salasanan saamisen jälkeen kirjautuminen onnistuu sähköpostiosoitteen lisäksi myös jäsennumerolla ja salasanalla.

Jäsensivuilla on hyvä tarkistaa ja päivittää jäsenrekisterissä olevat puhelinnumero- ja sähköpostitiedot ajantasaisen viestinnän saamiseksi.  Osoitetiedot päivittyvät automaattisesti Postin osoitepalvelun kautta.

Muuttuneet tiedot voi myös ilmoittaa suoraan omaan lihastautiyhdistykseen, jos jäsenrekisterisivujen käyttö ei tunnu luontevalta. 

Muistathan päivittää rekisteriin myös tiedon siitä, haluatko Porras-lehden kotiosoitteeseen vai luetko Porras-lehden vain verkkosivuilta. Samalla kannattaa ilmoittaa, tarvitaanko postin kautta jaeltuna vain yksi Porras-lehti taloutta kohti.