Lihastautiliiton fysioterapiatoiminta on ainoana Suomessa kerännyt kokemustietoa juuri lihassairauksiin liittyvästä fysioterapiasta yli 30 vuoden ajan.

 Lihassairauksiin erikoistuneet Lihastautiliiton fysioterapeutit aloittavat etäkuntoutusvastaanotot 1.10.2020 alkaen (ajanvaraus sekä vastaanotot). Uuden toiminnan avulla myös maantieteellisesti kaukana asuvat lihassairautta sairastavat ihmiset voivat päästä lihassairauksiin ja hengitysfysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin vastaanotolle.

Etäkuntoutuksen avulla asiakas pääsee reaaliaikaisesti tapaamaan fysioterapeutin ja saa yksilöllisiä ohjeita ja harjoituksia fyysisen toimintakyvyn tukemiseen. Vastaanottoa varten tarvitaan tietokone, nettiyhteys sekä sähköpostiosoite. Nettiyhteyden tulee olla riittävä videokuvan ja äänen jakamiseen. Fysioterapeutit neuvovat vastaanoton käytännöistä ajanvarauksen yhteydessä.

Vastaanottoajan varaaminen ja hinnat

Vastaanotto voi olla kertaluonteinen tai jatkuva terapia asiakaan tarpeen ja toiveen mukaisesti.

  • Ajanvaraus puhelimitse numerosta 044 736 1030 arkisin klo 9-15
  • Ajanvaraus sähköpostitse: fysioterapia@lihastautiliitto.fi

Fysioterapiavastaanotto 60 min – 56 €
Fysioterapeutin kirjallinen palaute – 26 €

Etäkuntoutusvastaanotto on ensisijaisesti itse maksettavasti tapahtuvaa. Mikäli asiakas saa etäkuntoutusvastaanotolle tarkoitetun maksusitoumuksen, vastaanotto on mahdollista toteuttaa myös maksusitoumusperusteisestikin. Maksu tapahtuu laskutuksella. Erillisiä laskutuslisiä ei peritä.

Lisää tietoa Lihastautiliiton fysioterapiasta löytyy täältä.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA ETÄKUNTOUTUSVASTAANOTOLLE!