Sonja, s. 1956
Sonjalla on matkakumppanina määrittelemätön lihassairaus. Hän on eläkkeellä ja asuu Turussa. Virtaa hän saa mielekkäästä tekemisestä esim. lukemisesta, kirjoittamisesta ja ihmisten tapaamisesta, niin tuttujen kuin tuntemattomien. Sonjan tavoittaa numerosta 050 357 4329 tai sähköpostitse osoitteesta sonja.lindholm@elisanet.fi.

Jasmin, s. 1994
Jasmin sairastaa määrittämätöntä lihassairautta. Sairaus on ollut lapsesta saakka. Hän on työelämässä ja elää lievästä liikkumisrajoitteesta huolimatta normaalia itsenäistä elämää. Apuvälineenä on peroneustuki. Jasminin yhteystiedot: 040 580 4062 tai jassu.toro@gmail.com.

Anna
Anna on helsinkiläinen, SMA3 –lihastautia sairastava nainen, joka liikkuu itsenäisesti sähköpyörätuolilla. Annalla on kokemusta työelämästä, eläkkeellä olosta, äitiydestä, matkustelusta, apuvälineistä, avustajan työnantajana toimimisesta ja elämästä yleensä. Annan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta annankokemukset@gmail.com.

Anne, s. 1957
Anne sairastaa Dystrofia myotonica 2 –lihassairautta. Vaikka sairaus hidastaa ja vaikeuttaa jonkin verran liikkumista, pärjää vielä itsenäisesti. Hän asuu maaseudulla kahden kissan kanssa. Anne harrastaa kankaankudontaa ja sukkien neulomista. Annen tavoittaa numerosta 040 765 5238 tai sähköpostitse osoitteesta anne_holmberg@msn.fi.

Pirkko
Seinäjokelaisella Pirkolla on takana jo 20 vuoden ajalta kokemusta määrittelemättömästä spinaalisesta lihasatrofiasta. Liikkumisen apuvälineenä ulkona on kävelykeppi tai sähköpyörätuoli. Harrastuksena olleet matkailu ja metsässä samoilu ovat vaihtuneet enemmän konsertteihin, oopperaan, teatteriin ja lukemiseen. Ystävien, uusien ihmisten tapaaminen ja uuden oppiminen tuovat iloa ja vaihtelua entiseen liikkuvaan elämään. Pirkon tavoittaa arkisin puhelimella klo 13 – 22 välillä numerosta 050 490 1034 tai sähköpostitse osoitteesta pirkko.paloheimo@netikka.fi.

Kali, s. 1949
Kali sairastaa SMAj –lihastautia. Liikkuminen ja voimat ovat huonontuneet hitaasti vuosien kuluessa. Hän asuu Nastolassa yhdessä vaimonsa kanssa. Apuvälineinä on tällä hetkellä rollaattori ja sähkömopo. Työuransa Kali on tehnyt koneasentajana ja alihankinnan valvojana, ja ollut vuosia työkomennuksella Kiinassa. Kalin tavoittaa numerosta 040 751 7631 tai sähköpostitse osoitteesta kali.kuivalainen@gmail.com.

Arja, s. 1953
Arjalla on tunnistamaton lihassairaus. Ongelmana on lihasheikkous. Apuvälineenä on sähköpyörätuoli. Arja asuu tällä hetkellä Tampereella, osittain myös Seinäjoella. Hän harrastaa kesäisin luontokuvausta sekä luonnossa liikkumista. Arja rakastaa suomalaista puhdasta ruokaa. Arjan yhteystiedot ovat 040 578 4486 tai arja.lehtonen@gmail.com.

Olesya, s. 1997
Olesya on Joensuussa asuva, SMA 2 –lihassairautta sairastava nainen, joka harrastaa kuvataidetta, pöytäroolipelejä, posliininmaalausta ja japanin kieltä. Hän tykkää musiikista, keikoilla käymisestä, muodista, meikkauksesta ja omien vaatteiden tekemisestä. Kokemusta löytyy myös matkustelusta. Hän toimii vapaaehtoisena myös Seta ry:ssä. Olesyan tavoittaa sähköpostilla osoitteesta olesya.ned@hotmail.com.

Päivi, s. 1975
Pohjanmaalla asuva Päivi sairastaa mitokondriaalista lihassairautta. Hän harrastaa hyötyliikuntaa ja musiikkia. Vuosien vapaaehtoistyö eri järjestöissä ja luottamustoimitehtävissä ovat antaneet tietoa ja taitoa muillekin jaettavaksi. Päivin tavoittaa numerosta 050 573 8871.

Elisa, s. 1981
Monien pitkien ja raskaiden neurologisten tutkimusjaksojen jälkeen Elisan diagnoosi on tarkentumaton mitokondriaalinen lihassairaus. Elisa asuu Helsingissä aviomiehensä ja pienen koiran kanssa. Sähköavusteinen pyörätuoli, apuvälineet ja henkilökohtainen avustaja ovat antaneet lisää virtaa elämään. Tällä hetkellä kasvatustieteen maisteri ei ole työelämässä, mutta tavoitteena on löytää sopiva työpaikka. Elisa pitää koiran kanssa puuhailusta, luonnossa liikkumisesta, kukkien hoidosta, musiikista, taiteista ja taiteilusta, ruoanlaitosta ja leipomisesta. Elisan tavoittaa puhelimitse numerosta 040 767 6396.

Sakari s. 1959
Sakari asuu Lempäälässä vaimonsa kanssa, lapset ovat jo aikuisia ja asuvat muualla päin Suomea. Vuonna 2021 diagnosoitu nopeasti etenevä lihasheikkous, aksiaalinen myopatia, aiheuttaa vaikeuksia liikkumiseen ja hieman myös puhumiseen. Sakarille  voi soittaa ja lähettää tekstiviestejä tai sähköpostia. Hän pyrkii vastaamaan ns. toimistoaikana ja tarvittaessa soittaa takaisin. Keskustella voi suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi. Sakarin tavoittaa numerosta 044 929 4234 tai sähköpostilla osoitteesta sakari.laine@yahoo.fi.