Haku kursseille päättyy kaksi kuukautta ennen kurssin alkua.  Kurssien valinnat tekee Lihastautiliiton kuntoutustiimi. Tieto kurssille pääsystä ilmoitetaan hakijalle viimeistään kuukausi ennen kurssin alkua.

Kurssit ja leirit ovat osallistujille ja läheisille maksuttomia. Kurssit toteutetaan Sosiaali- ja terveysministeriön tuella Veikkauksen tuotoilla.

Aikuisten kursseilla ei ole varattu paikkoja läheisille. Näillä kursseilla on majoitus kahden hengen huoneessa toisen kurssilaisen kanssa. Majoitus yhden hengen huoneessa on vain perustelluista terveyssyistä. Jos kurssipaikalla on tilaa, yhden hengen huoneen saa maksamalla itse erotuksen.

Lihastautiliiton kurssihakemus löytyy osoitteesta www.lihastautiliitto.fi/kuntoutuminen/sopeutumisvalmennus/

Kunkin kurssin kuvauksen kohdalta löytyy hakemuslomake, josta sen voi myös tulostaa tai pyytää lähetettäväksi postitse Lihastautiliiton toimistolta.

Liitä mukaan terveystiedot, joista selviää lihastautidiagnoosi tai lääkärin toteama epäily lihassairaudesta. Matkakorvauksien ja kuntoutusrahan hakemista varten tarvitaan lääkärin suositus kyseiselle kurssille. Lasten leirien hakemuksen liitteenä ei tarvita lääkärinlausuntoa.

Lähetä kurssihakemus ja mahdolliset liitteet osoitteeseen:

Lihastautiliitto ry / kurssit
Läntinen Pitkäkatu 35
20100 TURKU

Lisätietoja kursseille hakemisesta antaa kuntoutusasiantuntija Susanna Ryynänen: 044 703 4657 tai susanna.ryynanen@lihastautiliitto.fi.