Voice Massage -terapia
on siilinjärveläisen Leena Koskisen 1980 -luvulla kehittämä hierontahoito, joka pohjautuu klassiseen hierontaan. Terapiassa käsitellään hengitykseen, äänentuottoon ja purentaan osallistuvia lihasryhmiä rintakehän, kaularangan ja pään alueelta. Otteet ovat rauhallisia ja kohdistuvat myös syvempiin kudoksiin. Voice Massage -terapiaa saa antaa vain asianmukaisen koulutuksen saanut Voice Massage -terapeutti. 

Faskiamanipulaatio perustuu faskian eli kehon kalvorakenteen toiminnan normalisointiin ja sitä kautta ylikuormittuneen tai kipeytyneen rakenteen paranemiseen. Faskialla on iso rooli ryhdin ja tasapainon ylläpitämisesssä, ja käsittelyiden avulla voidaan helpottaa erilaisia särkyjä ja kipuja.

VADOplex AV-impulssipumppuon mekaaninen laitteisto raajojen verenkiertohäiriöiden hoitoon. Se tehostaa raajojen verenkiertoa jäljittelemällä kävelyn kaltaista  syvälaskimon pumppausprosessia. Sen avulla voidaan ennaltaehkäistä syvää laskimotukosta ja keuhkoemboliaa ja laite sopii myös turvotuksen vähentämiseen ja muiden verenkiertohäiriöiden hoitoon. 

LymphaTouch® on alipaineeseen perustuva terveydenhuollon ammattilaisten käyttämä hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan vähentää turvotusta  ja kipua sekä parantaa nivelten liikelaajuutta.

TNS-hoito eli transkutaaninen hermostimulaatio kuuluu kivunhoitoon käytettäviin lääketieteellisiin stimulaatiomenetelmiin. Menetelmässä kosketushermopäätteitä ärsytetään sähköisesti, jolloin ärsykkeet estävät kipuärsykkeiden etenemisen selkäytimestä aivoihin. Laitteilla voidaan antaa joko nopeafrekvenssistä ärsytystä, joka tuntuu iholla värinänä, tai hidasfrekvenssistä ärsytystä, joka tuntuu kivuttomina lihassupistuksina. Kun ärsytys kohdistetaan lihaksen kipeisiin laukaisupisteisiin, lihasten arkuus vähenee. Menetelmän vaikutusmekanismista ei ole varmuutta, mutta sen oletetaan vaikuttavan kivunviestintäjärjestelmään selkäytimen tasolla ja keskushermostossa.  TNS-hoidon antamiselle on joitakin esteitä, kuten ihotulehdus, avoin ihohaava ja voimakas ihottuma, eikä sitä anneta, jos on raskaana tai käyttää sydämen tahdistinta. 

Terapi Master on kattoon kiinnitettävä harjoittelulaite, jonka avulla pyritään luomaan käyttäjälle painottomuuden kaltainen tila. Laitteen köydet mahdollistavat harjoittelun ilman vastusta tai painovoiman vaikutusta ja mahdollistavat lihastautia sairastavalle aktiivisen liikkeen myös niille lihaksille, joita lihastauti on heikentänyt. Laitteen avulla pystyy itse liikuttamaan raajoja kivun sallimassa rajoissa ja lisäämään liikettä omien tuntemusten mukaan. Aktiivisen liikkeen avulla verenkierto ja aineenvaihdunta parantuvat ja kipu liikkeessä vähenee tai häviää kokonaan.